WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Downloads


Schneider-Electric IHC Freedom;

Met de gecentraliseerde domotica-installatie van Schneider-Electric alias IHC alias FREEDOM die eenvoudigweg in het huishoudelijk verdeelbord gemonteerd wordt en die op een heel eenvoudige manier geprogrammeerd kan worden, kunt u uw stoutste dromen inzake de verlichting, verwarming en ventilatie van uw woning in een handomdraai waarmaken. Maar FREEDOM heeft nog tal van andere pluspunten. Zo verhoogt het systeem het comfort en de veiligheid én drukt het terzelfder tijd het energieverbruik. Het is bovendien flexibel want het kan steeds worden aangepast aan de veranderende noden van de gebruiker.

IHC%20brochure_NLSE

IHC-FREEDDOM_brochure-32VP186N

050_FREEDOM_Ref_Kar_NL


DOBISS IPwoning.nl

Budgetvriendelijke domotica geschikt voor iedereen, dat is de Ambiance Pro! Dit systeem is zo gebruiksvriendelijk dat u er meteen optimaal van kan genieten. Laat u niet misleiden: ‘gebruiksvriendelijk’ wil zeker niet zeggen ‘beperkt’! Bovendien is deze instapdomotica helemaal niet duur én is het altijd mogelijk om meer functies toe te voegen – een ideale springplank naar de Evolution Pro!

DOBISS_Catalogus2015 IPcomfort voor de IPwoning.nl


De Schneider CL serie omvormers
Schneider 3-fasen omvormers van hoge kwaliteit.
Voor een zonne-applicatie is het essentieel dat de oplossing flexibel genoeg is, voldoet aan uw behoeften en de grootst mogelijke return on investment levert.
Dat is de reden waarom Schneider Electric ™ een complete commerciële oplossing biedt van betrouwbare, eenvoudig te installeren en zeer verbonden scala van producten om u te helpen het rendement op uw investering te maximaliseren. Stel uw investeringen in zonne-energie zeker en verwelkom de kracht van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit allemaal vanuit een financieel sterk en uiterst betrouwbaar bedrijf.
Onze complete oplossing voor commerciële gebouwen, carports en gedecentraliseerde PV elektriciteitscentrales omvat:
Conext ™ CL: een serie van drie-fase net-gebonden string-omvormers, waaronder Noord Amerikaanse standaard modellen van 18 kW, 25 kW en 40 kW (komt in 2016), en IEC standaard modellen van 20 kW, 25 kW en 40 kW (komt in 2016).
Conext SmartBox en Conext Insight: toezicht- en controlesystemen die remote asset management en het oplossen van problemen gemakkelijker dan ooit tevoren maken.
Decentrale architectuur en systeem mogelijkheden: gecombineerd met Schneider brede waaier van middenspanning Electric’s producten, brengt dit de meest alomvattende en ideale oplossing voor uw PV activa.


WINDOWS-10 updategids

Als je nog niet bent overgestapt op Windows 10, dan is dit hét moment om daar nog eens goed over na te denken. Gebruikers van Windows 7 of 8 kunnen tot juli nog zonder kosten overstappen. Daarna is Windows 10 voor niemand meer gratis. De Windows 10 Update-gids helpt je bij een vlekkeloze overstap. Je krijgt 15 noodzakelijke aanpassingen én 15 superhandige tools voor extra kracht en minder ongemak. Privacy blijft een ding bij Microsoft en dus zorgen we dat je met een druk op de knop alles oplost. Gebruik de extra functionaliteit en zet het besturingssysteem volledig naar je hand. De handige praktijkgids staat boordevol slimme tips, allemaal over Windows 10. BESTEL-LINK uitgever ComputerIdee 9,95 eur NL
Windows10-Preview-updategids
Preview-link naar Windows10 updategids


eMobility Support EVlink Schneider-Electric

25/6/2020 Hier als download.zip de nieuwe firmware ver.R7_Update_3.3.0.12_d4.epk . Verder is de foutcode heeft de maken met de RFID lezer.Firmware_SE-EVlink_MFR4341700 (1)

De foutcodes kunnen opgezocht worden in dit document: EVlink-troubleshootingGuide_DOCA0117EN-00

Bron; https://www.se.com/nl/nl/download/document/DOCA0117EN/


Old tot2012; Bouwbesluit-en-Positionering-Meterkast

Aan welke eisen moet een #meterruimte voldoen?
Tot 2012 stonden deze in het #Bouwbesluit, (welke sinds 2003 te vinden waren in afdeling 4.12 van het Bouwbesluit-2003 en alleen golden voor nieuwbouwsituaties, en stelde geen eisen aan de meterruimte in bestaande gebouwen. Dit vond zijn oorzaak in het feit dat in het verleden een dergelijke ruimte niet is geëist). Sinds 2012 is dit nu geregeld in de NEN2768 (publicatie 1nov2022);

Meterruimten en bijbehorende bouwkundige voorzieningen in woningen
NEN 2768+A2:2022 geeft eisen voor de minimale binnenafmetingen en de indeling van de meterruimte in een woning bestemd voor aansluitingen op netwerken van nutsvoorzieningen.