WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toegangscontrole

BlueCompact_DubCilinder-Grote-batt_0057909_150

Toegangsbeheer met instap blueCompact of blueSmart voor de toekomst; intelligent en comfortabel

Het intelligentste elektronische sluitsysteem aller tijden. Eenvoudig. Flexibel. Smart.

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt. Daardoor kan de configuratie individueler, flexibel en eenvoudiger – ook achteraf – door uzelf worden uitgevoerd. U profiteert na de installatie blijvend van een volledige controle en een volledig overzicht over het complete sluitsysteem.

blueCompact is ideaal voor slimme particuliere woningen en voor kleinere, toekomst gerichte bedrijven.

De-juiste-cilindermaat-bepalen

Hier kunt U de juiste cilinderlengte bepalen

Ontdek hieronder nog meer argumenten voor elektronische sluitsystemen met deze nieuwste highlight van Winkhaus.

 • Maximaal comfort en maximale veiligheid in combinatie met een nog nooit eerder vertoonde veelzijdigheid, dat is het blueSmart elektronische sluitsysteem van Winkhaus. De sleutel tot het succes zijn de optimaal op elkaar afgestemde componenten, die het mogelijk maken alle sluitinformatie digitaal centraal op te slaan.
 • Zo kunnen toegangsautorisaties qua tijd en locatie individueel voor medewerkers of bezoekers worden vastgelegd. Dit biedt zorg, kantoor, of onderwijsinstellingen alsmede de industrie een mogelijkheid om de kosten te verlagen bij een hoog veiligheidsniveau en grote gebruikersvriendelijkheid.
 • Communicatie nieuwe stijl
  De elektronische componenten van blueSmart communiceren via een virtueel netwerk .
  De data-uitwisseling binnen het sluitsysteem vindt draadloos plaats door middel van het normale sleutelgebruik, zonder dat de gebruiker er iets van merkt. De blueSmart sleutel slaat naast de geprogrammeerde toegangsrechten op commando ook de protocollering gegevens op die hij bij de deurcomponenten uitleest. De voor genomen wijzigingen aan andere cilinders worden ook op deze wijze eenvoudig door gegeven, van deur tot deur. Door deze slimme datadoorgifte wordt de informatie met een hoge snelheid verspreid.
 • blueSmart EZK veiligheidsgarnituur
  De intelligente deurkruk
  Het intelligente veiligheidsgarnituur EZK is vooral bestemd voor deuren met een verhoogde inbraakwerendheid. Toch voldoet het aan bijzondere hoge design-eisen, er zijn geen uit stekende of op de deur geplaatste componenten die de look van een deur verstoren. De hoog presterende, elektronisch aangestuurde leeseenheden en de mechatronische koppelingselementen zijn binnen een minimale ruimte en naar buiten toe nauwelijks zichtbaar geïntegreerd. De puristische look van deze doordacht presterende techniek maakt een discrete en fraaie indruk. Deze contactvrije lees techniek herkent het identificatiemedium tijdens de aanbieding op de leeseenheid.


DOM-Protector® , een dimensie vooruit, ook op het gebied van buitendeuren

DOM Protector® Basic/Basic Plus

In de basic-uitvoering resp. de basic plus-uitvoering is de Protector® de voordelige oplossing voor bv. toepassing in een complex. Hier staat meer de organisatie van toegangen dan de physische bescherming van waarden op de eerste plaats.

Basic: geheugen voor 1.000 transponders, 1.000 gebeurtenissen
Basic Plus: 3.000 transponders, 2.000 gebeurtenissen, 32.000 geïndiceerde /intelligente transponders

DOM PROTECTOR ONLINE
Standaard voorzien van hoogstaande veiligheid, flexibiliteit en comfort. De DOM Protector wordt toegepast in buitendeuren of zwaar beveiligde zone´s. De elektronische cilinder is te programmeren d.m.v. de Mastercard en/of Programcard of door de optionele ELS4PDA Software. De DOM Protector kan op deze manier 3000 transponders en 2000 gebeurtenissen opslaan. Natuurlijk heeft hij alle functionaliteiten die je van een toegangscontrole systeem mag verwachten (tijdzone´s, Permanent open/dicht functie, tijdgestuurde open en dicht schakeling, 4 ogenprincipe etc…). Standaard is de Protector voorzien van een intelligent batterijwaarschuwingssysteem. De batterij gaat 40.000 handelingen mee of 2 jaar. Leverbaar als halve en als hele knop cilinder.

De DOM RF NetManager is de module voor de draadloze verbinding met de DOM Protector Online cilinder. De DOM RF NetManager wordt verbonden met het standaard TCP/IP netwerk(POE). Standaard heeft de DOM RF NetManager twee vrije ingangen en één uitgang. Deze kunnen worden gebruikt door een zorgmeld-, alarm-, brandmeldcentrale, etc…

Dankzij de drie meter draadloze communicatie wordt bekabeling door de deur overbodig!

 

On-line variant:

 • Programmering en beheer met behulp PC-Software.
 • Directe netwerkverbing via RF-NetManager.
 • Draadloze verbinding tussen DOM Protector® on-line en RF-NetManager

Toepassingsgebieden:
objecten met bestaande netwerkstructuren c.q. systemen voor gebouwenbeheer.

De modellen: Klaar voor iedere toepassing.

Dubbele cilinder
In bijna 80 % van alle situaties wordt deze uitvoering toegepast.
Reden genoeg voor ons om speciale aandacht aan design, kwaliteit en veiligheid te geven.
Halve cilinder
Toegangscontrole voor allerlei toepassingen, zoals garages, poorten of sleutelschakelaars. Door de stroomvoorziening en intelligentie in slechts één knop te integreren, zijn deze toepassingen mogelijk geworden met de halve cilinderconstructie van de DOM Protector®.
Glasdeur cilinder
Innovatieve architectuur, design-orientering, ruime transparantie – beheersende thema’s in huidige industriële objecten. Voor een dergelijke omgeving is de DOM Protector® in deze specifieke maatvoering de juiste keuze. Met zijn op glasdeuren afgestemde maten en roestvrijstalen knoppen in innovatief design krijgen ook deze deuren een absolute meerwaarde.
Dubbel zijdig gecontroleerde cilinder
Zowel buiten- als binnenknop kunnen vrij draaien. Voor het binnengaan van een deur moet ongeacht vanaf welke zijde – een identificatie met een transponder plaats vinden. Dit maakt bijv. een toegangs- en uitgangscontrole mogelijk via een enkele cilinder.