WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lexcom-home

LexCom Home, het meest flexibele huisnetwerk

De LexCom Home systemen maken gebruik van datakabel om de TV/radio, telefoon en internet over het netwerk te sturen. Op deze manier worden goede kwaliteit en stabiele verbindingen gegarandeerd zonder dat deze verstoord kunnen worden door externe factoren.

Vaak wordt gevraagd: “Is een draadloze oplossing geen betere oplossing?”. Belangrijk bij deze vraag is of men de keuze heeft tussen een draadloos systeem of bedraad systeem. Is het mogelijk om te kiezen, zoals bij nieuwbouw of renovatie, dan is bedraad de beste keuze, kijkend naar bandbreedte, betrouwbaarheid en privacy.

Ook is een LexCom Home systeem goedkoper dan een gelijkwaardige draadloze infrastructuur voor zover dit überhaupt mogelijk is.

De basis van LexCom Home is het distributiecentrum. Hier worden de hoofdaansluitingen voor radio/tv, telefoon, internet en entertainment aangesloten op de LexCom Home modules. Vanaf het distributiecentrum lopen de LexCom Home kabels naar de verschillende vertrekken en aansluitpunten. Kies voldoende aansluitpunten voor nu en in de toekomst. U bepaalt in het distributiecentrum op eenvoudige wijze zelf waar u een aansluiting voor wilt gebruiken, alle aansluitpunten zijn hetzelfde dus universeel te gebruiken

De LexCom Home aansluitingen worden uitgevoerd als een RJ45 computer aansluiting. Dit is de standaard bij professionele netwerken en een garantie voor de toekomst. Afhankelijk van de apparatuur die u wilt gebruiken, bieden wij het juiste aansluitsnoer om uw apparatuur te verbinden met het netwerk.

Met de audio/video modulator van LexCom Home sluit u uw videorecorder, DVD speler, computer, digitale tuner of satellietontvanger aan op het netwerk en u kunt op iedere TV de films en foto’s bekijken waar u dat wilt. De IR (infrarood) link maakt het mogelijk om de aangesloten apparatuur op de audio/video modulator overal te bedienen.

 

 Link/download; Lexcom-Home-brochure.pdf
Lexcom 08_Netwerken_en_besturing cataloog.pdf