WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VOIP-telefonie Cloud Data zakelijk


Optimaal thuiswerken met KPN ÉÉN
Wij helpen je graag om jouw medewerkers thuis te laten werken. 
Er zijn een aantal mogelijkheden vanuit KPN waar je gebruik van kunt maken. 
Hier een toelichting in pdf;Optimaal thuiswerken KPNeen

LexCom Office, een netwerkconcept van hoge kwaliteit

De CaSys range van Sarel bestaat uit een compleet programma patch- en apparatuurkasten en blinkt uit in ergonomie, stabilliteit en design. Door optimale kabelmanagement en kabelinvoer mogelijkheden is CaSys de ideale oplossing voor iedereen.

Als installateur kunt uw werk sneller en efficienter uitvoeren door de optimale kabelinvoer mogelijken. Alle invoeren zitten exact op de juiste plaats zonder gehinderd te worden door de constructie van de kast.

Alle componenten die nodig zijn om een gestructureerd glasvezel of koper bekabelingsysteem te installeren zitten in het programma van LexCom Office. Hierdoor is het concept geschikt voor kleine lokale netwerken met een beperkt aantal gebruikers en voor grote netwerken met vele gebruikers waarbij verschillende verdiepingen en gebouwen onderling moeten worden gekoppeld.

LexCom catalogus (2.2MB)
Datacommunicatie brochure (2.8MB)
Certificaten
MS Visio tekeningen
Montagehandleidingen
Connectoren in schakelmateriaal
Technische informatie

De kwaliteit van de LexCom Office producten en de onderlinge samenhang wordt door toonaangevende onafhankelijke certificeringsbureau zoals Third Party (3P) en Delta getest en voldoet onder andere aan de ISO/IEC 11801:2002, CENELEC EN50173-1:2002 en ANSI/TIA/EIA-568-B.2 standaarden.

De duidelijke structuur en het modulaire design maken LexCom Office tot een gemakkelijk te beheren en installeren systeem. LexCom Office is aantrekkelijk om toe te passen in kantoorgebouwen maar ook in scholen, data centers, ziekenhuizen of industriële ondernemingen, eigenlijk overal daar waar intensieve communicatie plaatsvindt.

Ontwikkeld door professionals
Het LexCom Office assortiment bestaat onder andere uit modulaire connectoren, patchpanelen, patch-kabels, afgeschermde en niet afgeschermde kabels voor categorie 5, categorie 6, 10 Gigabit ethernet en glasvezel. Produkten van hoge kwaliteit, halogeenvrij en geproduceerd met jarenlange ervaring.

De “crocodile” connector voor snelle en veilige montage
Uniek in LexCom Office is de “Crocodile” connector. Deze modulaire connector verbindt de datakabel met de patchpanelen en met de data-aansluitingen voor de gebruikers. Montage vindt plaats zonder speciaal gereedschap. Het enige wat u nodig heeft voor montage van de connector is een simpele kabelstripper en zijkniptang. Deze techniek geeft een zeer betrouwbare verbinding tussen kabel en connector. De LexCom Office connector wordt in minder dan een halve minuut gemonteerd, waardoor een belangrijke tijdsbesparing wordt gerealiseerd


Referentie; Febr.2016..Dec2017  Leveren/implementeren 2+8st online werkplekken

W7/MS-0ffice2016/Hosted-Exchange/SaaS/Cloudopslag tbv Finasol Beschermingsbewind-Hulst & Finasol Regiobank&Belastingkantoor stJansteen,

 • Het in de Cloud automatiseren van 3 dienstverlenende bedrijven met gezamenlijke bovenliggende centrale (web)agenda, digitale cloud-dataopslag en digitaal cloud-archief,
 • Verduurzamen van de huisvesting, verbeteren akoustisch comfort klant middels beter moduleren verwarming, nw.plafond met <ugr19 LED-inbouwverlichting kantoor.
 • Procesbegeleiding verhuizing tussen huurder, eigenaar en beherend makelaar.
 • Voip-integratie met Office-2016, HiPin, KPNéén,
 • SCAN-OCR digitaal (post)archief integratie.
 • Op de werkplekken tbv continuïteit offline-MS-office2016 tbv Hosted-Exchange geïnstalleerd.
 • Via Hosted Exchange zijn alle agenda’s, contactpersonen, E-mails en taken altijd en overal beschikbaar en indien gewenst éénvoudig te delen met collega’s. Zowel op een PDA, Smartphone, Laptop, Tablet, PC of in een internet café. Alle gegevens zijn op deze manier altijd bereikbaar.
 • Als Financieel Engineer met “factureren” van @King-Software een geslaagde lean implementatie als pilot uitgevoerd middels slim blueprinten van het standaarddeel “” binnen voor icm OnView 
 • Scan en toepassen “EU regelgeving  per 25Mei2018″ welke de Wet bescherming persoongegevens  vervangt.
 • Dit alles wordt gefaciliteerd met Low-budget HP-Approved Selection hardware.
 • Gebruikte merken; Microsoft, W7prof,, Outlook+MS-Xchange+Kerio-connect, HP, Ricoh, Android, Onview,
 • Branches; Bank, Bewindvoering, Schuldsanering, Belastingadvies
 • Voorbeeld gebruikte systemen en aanbiedingen;
 • Week18 actie HP