WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • Indak deVaan InstallatieTechniek

Zonne-Energie

Tekst algemeen;

 

 


De door ons gevoerde merken Omvormers zijn; Schneider-Electric, 1Fase Chint, SMA, Hosola,

SE-Conext-CL_3Fase-Omvormers_206252De Schneider CL-serie PV omvormers (Brochure-2016);
Schneider 3-fasen omvormers van hoge kwaliteit.
Voor een zonne-applicatie is het essentieel dat de oplossing flexibel genoeg is, voldoet aan uw behoeften en de grootst mogelijke return on investment levert.
Dat is de reden waarom Schneider Electric ™ een complete commerciële oplossing biedt van betrouwbare, eenvoudig te installeren en zeer verbonden scala van producten om u te helpen het rendement op uw investering te maximaliseren. Stel uw investeringen in zonne-energie zeker en verwelkom de kracht van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit allemaal vanuit een financieel sterk en uiterst betrouwbaar bedrijf.
Onze complete oplossing voor uw privewoning, bedrijf en overige wonincommerciële gebouwen, carports en gedecentraliseerde PV elektriciteitscentrales omvat:

  • Conext ™ CL: een serie van drie-fase net-gebonden string-omvormers, waaronder Noord Amerikaanse standaard modellen van 18 kW, 25 kW en 40 kW (komt in 2016), en IEC standaard modellen van 20 kW, 25 kW en 40 kW (komt in 2016).
  • Conext SmartBox en Conext Insight: toezicht- en controlesystemen die remote asset management en het oplossen van problemen gemakkelijker dan ooit tevoren maken.

Decentrale architectuur en systeem mogelijkheden: gecombineerd met Schneider brede waaier van middenspanning Electric’s producten, brengt dit de meest alomvattende en ideale oplossing voor uw PV activa.

Downloads;