WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lexcom-office

LexCom Office. Een netwerkconcept van hoge kwaliteit

De CaSys range van Sarel bestaat uit een compleet programma patch- en apparatuurkasten en blinkt uit in ergonomie, stabilliteit en design. Door optimale kabelmanagement en kabelinvoer mogelijkheden is CaSys de ideale oplossing voor iedereen.

Als installateur kunt uw werk sneller en efficienter uitvoeren door de optimale kabelinvoer mogelijken. Alle invoeren zitten exact op de juiste plaats zonder gehinderd te worden door de constructie van de kast.

Alle componenten die nodig zijn om een gestructureerd glasvezel of koper bekabelingsysteem te installeren zitten in het programma van LexCom Office. Hierdoor is het concept geschikt voor kleine lokale netwerken met een beperkt aantal gebruikers en voor grote netwerken met vele gebruikers waarbij verschillende verdiepingen en gebouwen onderling moeten worden gekoppeld.

De kwaliteit van de LexCom Office producten en de onderlinge samenhang wordt door toonaangevende onafhankelijke certificeringsbureau zoals Third Party (3P) en Delta getest en voldoet onder andere aan de ISO/IEC 11801:2002, CENELEC EN50173-1:2002 en ANSI/TIA/EIA-568-B.2 standaarden.

De duidelijke structuur en het modulaire design maken LexCom Office tot een gemakkelijk te beheren en installeren systeem. LexCom Office is aantrekkelijk om toe te passen in kantoorgebouwen maar ook in scholen, data centers, ziekenhuizen of industriële ondernemingen, eigenlijk overal daar waar intensieve communicatie plaatsvindt.

Ontwikkeld door professionals
Het LexCom Office assortiment bestaat onder andere uit modulaire connectoren, patchpanelen, patch-kabels, afgeschermde en niet afgeschermde kabels voor categorie 5, categorie 6, 10 Gigabit ethernet en glasvezel. Produkten van hoge kwaliteit, halogeenvrij en geproduceerd met jarenlange ervaring.

De “crocodile” connector voor snelle en veilige montage
Uniek in LexCom Office is de “Crocodile” connector. Deze modulaire connector verbindt de datakabel met de patchpanelen en met de data-aansluitingen voor de gebruikers. Montage vindt plaats zonder speciaal gereedschap. Het enige wat u nodig heeft voor montage van de connector is een simpele kabelstripper en zijkniptang. Deze techniek geeft een zeer betrouwbare verbinding tussen kabel en connector. De LexCom Office connector wordt in minder dan een halve minuut gemonteerd, waardoor een belangrijke tijdsbesparing wordt gerealiseerd