WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

InstallatieComfort zakelijk

 (ver)bouwen/renoveren met “de installatie-architect”

Een bedrijfspand aan huis of een woning bouwen of verbouwen is geen alledaagse gebeurtenis. Bouwen is één van de belangrijkste beslissingen in het leven van een ondernemer en/of de bewoners. Het is een boeiende ervaring die veel fijne momenten met zich meebrengt. Maar het houdt ook duidelijke keuzes in, keuzes waarmee U n het hele verdere leven geconfronteerd zal worden.

Een woon- of woonwerkpand  is dus meer dan een aantal vierkante meter en een hoop bakstenen.Het is in de eerste plaats uw werk- en leefomgeving.

Om van de woning ook uw “thuis” te maken is het van het grootste belang dat een leefwereld gecreëerd wordt waarin u zich (met uw gezin of medebewoners) goed voelt.

Een huis moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Een huis moet een identiteit hebben die overeenstemt met de  persoonlijkheden zijn bewoners, hun omgeving en cultuur Het bedrijfsgedeelte moet in alle opzichten efficient zijn, zowel financieel als in gebruik.

Een installatie-architect kan daarbij helpen. Hij kan de vertrouwenspersoon zijn voor u en uw gezin of overige bewoners. Hij luistert naar hun verlangens en heeft ook aandacht voor wat niet gezegd wordt. Zo kan hij een omgeving creëren die hun behoeften en gevoelens volledig weerspiegelt.

Deze website wil u inzicht geven in de opdracht van de installatie-architect bij het bouw- en installatie-proces, en u informeren over de extra rol die wij als uw installatie-architect kunnen spelen bij het vertalen van uw droom naar de werkelijkheid.Maxem-Laad-SolarComfort_01 Maxem-Laad-SolarComfort_02