WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404

Verwarming, Koeling en Ventilatie

Zie ook;  In dit artikel geven we meer informatie over de hybride warmtepomp

Nefit-Enviline_systeembeeld_V01

Met NEFIT Duurzaam verwarmen, koelen en warm water
Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Met name de in Zweden beproefde MonoBloc (Zie op foto de bruine buitenunit) is zeer geschikt voor ons klimaat. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig. Het wordt helemaal leuk als U ons beproefde indak zonnenpanelensysteem ermee gaat combineren.

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met ons bovengenoemde of de opdak-Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

Subsidie tot 36%
Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren, als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs.

Vraag ons ernaar!

Brine-water tot lucht-water warmtepomp alphainnotec

Bosch-Nefit ThermoTechniek CV-Verwarmingsketels

Bosch-Gezin_01-2009

De naam Bosch (Voor Belgie Junkers) klinkt heel veel mensen bekend in de oren. In miljoenen huishoudens staat deze naam op apparaten die door en door betrouwbaar zijn: van stofzuigers tot vaatwassers en van kooktoestellen tot boormachines. Zelfs in talloze auto’s staat Bosch garant voor hoogwaardige techniek….een compleet assortiment cv-ketels…

Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels (tot CW-klasse 6), staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6), VR-ketels en geisers. Hoe uw huis, uw gezin en uw persoonlijke wensen er ook uitzien: met zo’n topketel van Duits fabrikaat haalt u de beste oplossing in huis!

.. en een perfecte service.

Dagelijks comfort uit betrouwbare bron

HR serie II-ketels + Turbo Comfort Systemen Bosch HR-ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Het assortiment van Bosch biedt voor elke situatie een passende oplossing. Alle documentatie van Bosch-gelabelde CV-ketels, geisers en toebehoren vind U hier; BOSCH CVketels

de nieuwste “Bosch” onder het Nefit-label en de nieuwe trend in compacte kwaliteit
TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en ‘future proof’.

Klaar voor de toekomst
Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Wat maakt TrendLine zo zuinig en wat levert het u op?


NEFIT-Easy-smartphone-in-hand-en-thermostaat_400pxModuLine Easy (klik hierop)

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Bosch-HRC1en2_ondersteuning-NEFIT-Easy-smartphone-in-hand-en-thermostaat_400px

GEEL GEMARKEERD; Bosch-HRC1en2_ondersteuning-NEFIT-Easy-smartphone-thermostaat (Met HeatTronic 2 en 3 branderautomaat HT1 is te upgraden naar HT2-OpenTherm)


Doe de wintercheck!

met OK-Sticker

Veel mensen laten hun auto voordat de kou invalt een extra onderhoudsbeurt geven. Ook de verwarming heeft zo’n wintercheck nodig. Want niemand wil bij strenge vorst in een koud huis komen te zitten of onder een koude douche staan. Door nu een afspraak te maken voor een jaarlijkse controle met een UNETO-VNI installateur zit u er ook de komende winter warmpjes bij.

Mogelijkheid om de Bosch Nefit easyControl op een tafelstandaard te monteren.