WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Renoveren met Up- Downsizen, Verduurzamen en Uitbreiden,

Van een gebouw in TRANSITIE NAAR 2027 en verder met de

Systeem- InstallatieArchitect.biz dhr R. de Vaan als betrokken adviseur voor;

 • Telefonisch advies vanaf 30min voor 99eur excl.btw;
  • Waarom persoonlijk advies?
   Alle woningen in Nederland gaan de komende 30 jaar stap voor stap van het aardgas af. Heeft u een koopwoning en wilt u aan de slag, maar weet u niet goed hoe? De #InstallatieArchitect helpt u graag – ook bouwkundig met vloer- dakrenovatie – met een plan op maat. Helemaal afgestemd op uw woning, wensen en budget.

   Hij geeft u inzicht in uw woning, kosten besparingen en investeringen. U ontdekt wat slim is om nu of juist later te doen, en wat de voor- en nadelen zijn van energiebesparende maatregelen.

   Ook denkt hij mee welke maatregelen u eventueel slim kunt combineren. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer en overweegt U een warmtepomp of uw dak laten isoleren en is uw dakbedekking toe aan vervanging? Dan kunt u dit het beste tegelijk laten doen. U krijgt hierover advies. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

   Weet u al wat u wilt en wilt u aan de slag? Dan krijgt u advies over subsidies, het kiezen van een betrouwbare aannemer/installateur en het beoordelen van offertes.

  • Aanmelden voor het adviesgesprek kan via onze info-pagina.

   De kosten voor het telefonische adviesgesprek zijn 99 euro exclusief btw. 

   Wat u kunt verwachten
   Telefoongesprek van 30 minuten, Bespreken van uw wensen en prioritering van de mogelijkheden, Stappenplan voor uw woning, Optioneel; Inzicht in kosten en besparingen van maatregelen, Ruimte om vragen te stellen, Informatie over subsidies, Onafhankelijk advies bij offertes

 • K.I.S.S. verduurzamend renovatieproces begeleiding,
 • Commissioning en Auditing,
 • Project & Commercial engineering, Middenspanning Sterkstroom, IP (Home)Ethernet, LEW, Wpomp etc
 • * Als systeem én installatieArchitect kan ik uw partner zijn en borg staan voor een gedegen onafhankelijk advies en procesbegeleiding van uw project.
  * Integrale afname-inspecties, trouble-shooting/translation to solution.
  * Conceptueel, duurzaam en richtinggevend ontwerp op het gebied van;
  -Elektrische installaties
  -Aardings installaties
  -Verwarmingsinstallatie (LaagTemp)
  -Ventilatie
  -Multimedia home-net tbv Internet/TV/Telefoon/Netwerk
  -Deur-video-intercom
  -Audio
  -Centraal Stofzuigsysteem
  -Duurzame eco-dak constructies (tbv Thermische en Elektrische energie-opwekking)
  -Vloerconstructies- en afwerking in relatie met de bijbehorende installaties
  * Specialist in Woonhuisautomatisering / Laagtemperatuurverwarming / ICT / Comfort

Een zakelijk en/of privégebouw aansluitend op de behoefte bouwen of verbouwen is geen alledaagse gebeurtenis. Bouwen is één van de belangrijkste beslissingen in het leven van ondernemers en bewoners. Het is een boeiende ervaring, maar het houdt ook duidelijke keuzes in, keuzes waarmee U in de gehele lifetime-cyclus mee financieel geconfronteerd zal worden, mits u het afbreekt.

“Een gebouw is dus meer dan een aantal vierkante meter en een hoop bakstenen.Het is in de eerste plaats uw werk- en leefomgeving.”

“Om van dat gebouw ook uw “thuis” te maken is het van het grootste belang dat een leefwereld gecreëerd wordt waarin u zich (met uw team of medewerkers) goed voelt.”

“Een gebouw moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn, en moet een identiteit hebben die overeenstemt met de  persoonlijkheden zijn business, hun omgeving en cultuur.”

“Een systeem en installatie-architect.biz kan daarbij helpen. Hij kan de vertrouwenspersoon die luistert naar hun behoeften met aandacht voor wat niet gezegd wordt. Zo kan hij een omgeving creëren die hun behoeften en cultuur volledig weerspiegelt.”

“Deze website wil u inzicht geven in de opdracht van de installatie-architect bij het bouw- en installatie-proces, en u informeren over de extra rol die wij als uw installatie-architect kunnen spelen bij het vertalen van uw droom naar de werkelijkheid.”

Deze site is misschien nog niet overal even duidelijk gefocust op dit vlak maar aangezien ik zelf de teksten en de marketing doe staat mijn persoonlijke visie, ervaring en kennis – welke inmiddels al ruim 25 bedraagt – volledig in de spotlight.

Zakelijk verschuift mijn focus steeds meer naar het aanbieden van expertise tussen de installateur en de directie/eigenaar van een gebouw middels een PvE en het inventariseren van de “As-is” en/of As-build” installaties met de eventuele beschikbare documentatie.