WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Renoveren met Up- Downsizen, Verduurzamen en Uitbreiden,

Van een gebouw in TRANSITIE NAAR 2023 en verder met de

Systeem- InstallatieArchitect.biz dhr R. de Vaan als betrokken adviseur voor;

 • K.I.S.S. verduurzamend renovatieproces begeleiding,
 • Commissioning en Auditing,
 • Project & Commercial engineering, Middenspanning Sterkstroom, IP (Home)Ethernet, LEW, Wpomp etc
 • * Als systeem én installatieArchitect kan ik uw partner zijn en borg staan voor een gedegen onafhankelijk advies en procesbegeleiding van uw project.
  * Integrale afname-inspecties, trouble-shooting/translation to solution.
  * Conceptueel, duurzaam en richtinggevend ontwerp op het gebied van;
  -Elektrische installaties
  -Aardings installaties
  -Verwarmingsinstallatie (LaagTemp)
  -Ventilatie
  -Multimedia home-net tbv Internet/TV/Telefoon/Netwerk
  -Deur-video-intercom
  -Audio
  -Centraal Stofzuigsysteem
  -Duurzame eco-dak constructies (tbv Thermische en Elektrische energie-opwekking)
  -Vloerconstructies- en afwerking in relatie met de bijbehorende installaties
  * Specialist in Woonhuisautomatisering / Laagtemperatuurverwarming / ICT / Comfort

Een zakelijk en/of privégebouw aansluitend op de behoefte bouwen of verbouwen is geen alledaagse gebeurtenis. Bouwen is één van de belangrijkste beslissingen in het leven van ondernemers en bewoners. Het is een boeiende ervaring, maar het houdt ook duidelijke keuzes in, keuzes waarmee U in de gehele lifetime-cyclus mee financieel geconfronteerd zal worden, mits u het afbreekt.

“Een gebouw is dus meer dan een aantal vierkante meter en een hoop bakstenen.Het is in de eerste plaats uw werk- en leefomgeving.”

“Om van dat gebouw ook uw “thuis” te maken is het van het grootste belang dat een leefwereld gecreëerd wordt waarin u zich (met uw team of medewerkers) goed voelt.”

“Een gebouw moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn, en moet een identiteit hebben die overeenstemt met de  persoonlijkheden zijn business, hun omgeving en cultuur.”

“Een systeem en installatie-architect.biz kan daarbij helpen. Hij kan de vertrouwenspersoon die luistert naar hun behoeften met aandacht voor wat niet gezegd wordt. Zo kan hij een omgeving creëren die hun behoeften en cultuur volledig weerspiegelt.”

“Deze website wil u inzicht geven in de opdracht van de installatie-architect bij het bouw- en installatie-proces, en u informeren over de extra rol die wij als uw installatie-architect kunnen spelen bij het vertalen van uw droom naar de werkelijkheid.”

Deze site is misschien nog niet overal even duidelijk gefocust op dit vlak maar aangezien ik zelf de teksten en de marketing doe staat mijn persoonlijke visie, ervaring en kennis – welke inmiddels al ruim 25 bedraagt – volledig in de spotlight.

Zakelijk verschuift mijn focus steeds meer naar het aanbieden van expertise tussen de installateur en de directie/eigenaar van een gebouw middels een PvE en het inventariseren van de “As-is” en/of As-build” installaties met de eventuele beschikbare documentatie.