WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wooncomfort voor thuis

Hoe ziet zo’n ‘Comfortwoning’ eruit, welke integrale oplossingen kunnen hierin worden verwerkt?

  • ..
  • In dit alles staat de Elektrotechniek centraal voor de overige comfort-verhogende en energie-besparende installatie’s, zoals vraaggestuurde Laag-Temperatuur-Verwarming en Koeling- Ventilatie met WarmteTerugWinning , TV-Data-Telefoon, Veiligheid en Duurzame toepassingen. Vandaar ook de nieuwe marktbenadering in de vorm van deze website en de aangeboden integrale diensten.

Hoe voeren wij het concept uit?

  • In zowel de nieuwbouw als in de renovatie signaleren wij bij (nieuwe) bewoners een groeiende behoefte aan advies en/of dienstverlenende installateurs welke gespecialiseerd zijn in alles wat met techniek te maken heeft rondom de woning, wel-of-niet met een kantoor/bedrijf aan huis.
  • maar, die met behulp van het laagdrempelig “1-op-1 contact van de kleine installateur”, rekening houdt met alle facetten van de te plaatsen bewoner(s)-gebonden installatie’s en inrichtingen.
  • Bij ‘de-Vaan’ is het namelijk de projectleider zelf die volgens de laatste “1-op-1” klantwensen  integraal de inbouwdozen aftekent en boort.
  • Dit nauwe kontakt tussen DE KLANT en uitvoering voorkomt de veel voorkomende misverstanden, zodat dit resulteert in geen onnodig hak-en breekwerk achteraf, fraaiere oplossingen en/of afwerking tegen lagere (faal)kosten welke tegenwoordig in de bouw al tot zo’n 11% gestegen zijn.

‘DeVaanComfort.nl’ richt zich op het ontwikkelen en vermarkten van totaal-installatie-concepten. Innovatieve duurzame producten worden toegepast op basis van comfort en economische haalbaarheid.

“We hebben een actieve marktbenadering en gaan via een nieuwe website en diverse lokale media onze diensten, produkten, partners en concepten als installateur en/of installatiearchitekt naamsbekendheid geven”.

Voorbeeld van een toekomstbestendig en nieuw – technisch hoogstaand – maar eenvoudig in gebruik (en installatie) systeem; het VelBus Domotica systeem;

  • “Alles aan” of “alles uit” schakelpunten, statussen bekijken van de verschillende uitgangen, sferen creëren met gedimde lichten, uw verwarming in de badkamer op comfortmodus zetten vanuit de slaapkamer en bewegingssensoren gebruiken om het licht op de oprit te laten doven na enkele minuten zijn maar enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. Als u er rekening mee houdt dat dit alles kan voor één van de meest competitieve prijzen op de markt, is de beslissing toch snel genomen?
  • #VelBus #Domotica_KeepItStupidSimple_cat_velbus_nl