WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ICT TV Data Telefonie Komputer/laptop voor thuis

“Internet, TV, radio en telefoon in uw woning?

met een Home-netwerk waar u dat ook maar wilt”
In iedere woning staat steeds meer elektronische apparatuur voor communicatie en entertainment. Om van de digitale wereld te genieten hebben we de nodige apparatuur in huis gehaald. Meer en meer huishoudens hebben 2 of 3 televisies, het HD Ready logo en de Set Top Box hebben een stevige entree gemaakt, daarnaast beschikken we over een stereoset, over één en vaak meerdere computers en telefoons, en heeft VOIP zijn intrede gedaan. Bovendien willen mensen al deze apparatuur overal in huis kunnen gebruiken.

Internet, e-mail, chatten, weblogs, gamen en andere nieuwe ontwikkelingen die de digitale wereld ons brengt dringen steeds dieper door in ons dagelijkse leven. In 2007 beschikken meer dan 5 miljoen huishoudens over een internet breedbandaansluiting en gaat Triple Play een steeds belangrijkere rol spelen en is de opmars van digitale televisie niet meer te stuiten.

Al onze apparaten moeten voor hun content op één of andere manier verbonden worden met elkaar en/of met het kabeltelevisie-, telefonie- of glasvezelnetwerk om gebruik te maken van de diensten die de verschillende providers ons aanbieden. Belangrijk is de manier waarop dit gebeurt, de eisen die worden gesteld aan deze verbindingen worden steeds kritischer om een goede kwaliteit van de aangeboden content te garanderen.
Schneider Electric wil met haar LexCom huisnetwerken een voortrekkersrol spelen op het gebied van infrastructuren in woningen om een goede kwaliteit van de aangeboden content van providers te garanderen. De hiervoor ontwikkelde LexCom huisnetwerken zijn geschikt om over één infrastructuur analoge en digitale televisie te distribueren en de verschillende vormen van telefonie en data

ONZE ICT-VOORJAARS-ACTIE;

Actie-Voorjaar-Op-is-Op_HP ProBook 6570b Core i5-3210M_8GB_320GB_DVDrw_15,6_W10SYS_01