WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lexcom Delta-8 (binnenkort meer upgrade-info 03-2018)

“Internet, TV, radio en telefoon in uw woning?

met een Home-netwerk waar u dat ook maar wilt”
In iedere woning staat steeds meer elektronische apparatuur voor communicatie en entertainment. Om van de digitale wereld te genieten hebben we de nodige apparatuur in huis gehaald. Meer en meer huishoudens hebben 2 of 3 televisies, het HD Ready logo en de Set Top Box hebben een stevige entree gemaakt, daarnaast beschikken we over een stereoset, over één en vaak meerdere computers en telefoons, en heeft VOIP zijn intrede gedaan. Bovendien willen mensen al deze apparatuur overal in huis kunnen gebruiken.

Internet, e-mail, chatten, weblogs, gamen en andere nieuwe ontwikkelingen die de digitale wereld ons brengt dringen steeds dieper door in ons dagelijkse leven. In 2007 beschikken meer dan 5 miljoen huishoudens over een internet breedbandaansluiting en gaat Triple Play een steeds belangrijkere rol spelen en is de opmars van digitale televisie niet meer te stuiten.

Al onze apparaten moeten voor hun content op één of andere manier verbonden worden met elkaar en/of met het kabeltelevisie-, telefonie- of glasvezelnetwerk om gebruik te maken van de diensten die de verschillende providers ons aanbieden. Belangrijk is de manier waarop dit gebeurt, de eisen die worden gesteld aan deze verbindingen worden steeds kritischer om een goede kwaliteit van de aangeboden content te garanderen.
Schneider Electric wil met haar LexCom huisnetwerken een voortrekkersrol spelen op het gebied van infrastructuren in woningen om een goede kwaliteit van de aangeboden content van providers te garanderen. De hiervoor ontwikkelde LexCom huisnetwerken zijn geschikt om over één infrastructuur analoge en digitale televisie te distribueren en de verschillende vormen van telefonie en data

 


SERVICE-NIET MEER LEVERBAAR LEXCOM DELTA-8 SYSTEEM;

Het alles-in-1-huisnetwerk voor Telefoon-Internet/netwerk-Televisie

 Connectoren in Gira schakelmateriaal
Delta 8 voorbeeld basis startset prijsconfig 4 (+4) aansluitingen?

LexCom Delta 8
Multimedia via één standaard kabel!
In woningen staat steeds meer elektronische apparatuur voor communicatie en entertainment. Bovendien willen mensen hun telefoons, pc’s en televisies overal in huis kunnen gebruiken en eisen goede kwaliteit en betrouwbare verbindingen.

Het is duidelijk: moderne multimediaconsumenten stellen eisen aan de verbindingen van hun apparatuur in de woning. Het installeren van een LexCom Delta 8 netwerk betekent dus tegemoetkomen aan de wensen van klanten. LexCom Delta 8 vergt slechts een geringe investering, dankzij het universele ontwerp, de betaalbaarheid en de eenvoudige installatie. Kabels trekken door loze leidingen is verleden tijd.

Aan een woning die is voorzien van Delta8 hoeven bewoners in dit opzicht nooit meer iets te doen. Zij zullen overal in huis feilloos gebruik kunnen maken van nieuwe diensten en nieuwe providers, wat de ontwikkelingen redelijkerwijs gesproken ook zullen zijn!

LexCom Delta 8 is de meest efficiënte alles-in-één oplossing voor spraak, data en beeld over één enkele kabel, naar iedere aansluiting in de woning. De kern van het LexCom Delta 8 systeem bestaat uit een kleine basisunit die wordt verbonden met de bronnen voor radio/tv, telefoon, internet en entertainment. Deze zendt de signalen via een standaard LexCom Delta 8 datakabel naar de verschillende ruimten. De basisunit, die door een fraaie vormgeving overal is te installeren, heeft acht aansluitingen. Het is echter mogelijk units te koppelen om meer ruimten te kunnen bedienen.

De voordelen van Delta 8:
– één standaard kabel voor alle systemen: radio/tv, telefoon, data en entertainment
– de Delta 8 Splitter voor TV, telefoon en data gelijktijdig uit één aansluiting
– alle systemen standaard in maximaal 8 ruimten beschikbaar, maar uitbreiding vrijwel onbeperkt mogelijk
– eenvoudig te installeren
– eenvoudig te gebruiken
– perfect beeld en geluid door ingebouwde signaalversterker voor radio en tv
– open interface voor data, entertainment en wireless
– breedbandig, dus toekomstzeker.