WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

®-IPcomfort.nl in een ®-VelBus woning

Door de eenvoud van het aan te leggen leidingwerk hoort de ®-VelBus installatie thuis in iedere woning of appartement. Deze staat borg voor een levensloopbestendig appartement woning of bedrijfspand.

Door de vriendelijke prijsstelling kan iedere huurder of bouwheer instappen in deze merk onafhankelijke comfort-optie. Bijkomend voordeel is dat het eigenlijk niets meer hoeft te kosten als men zelf de zeer eenvoudige leidingen aanlegt, alle lichtpunten naar de verdeelkast, alle schakelpunten op de ring-busleiding of ook allemaal naar de kast.

Alle wensen worden daarna met een simpele laptop inbedrijfstelling door onze installatiearchitect ingesteld, waarna men eventueel zelf nog eenvoudige aanpassingen kan doen, met of zonder hulp.

Op de komende BatiBouw2020 wordt de nieuwe IPmodule de ®-Signum webserver geshowcased, welke veel onderstaande voordelen biedt.

(KLIK-hier) Link naar de Cataloog VelBus 2020NL

De techniek achter de IPwoning is gebaseerd op het open Internet Protocol (IP protocol). Deze alom geaccepteerde en beproefde wereldwijde standaard wordt in heel veel hedendaagse oplossingen en producten gebruikt. Deze kunnen door ons in uw IPwoning worden geïntegreerd.

Aangezien al deze IP-technologie bovendien voor iedereen toegankelijk is wordt ook de continuïteit in de toekomst onafhankelijk geborgd, los van uw IPwoning.

Diverse fabrikanten met hun eigen bekabelings- en bussystemen zijn veel beperkter in het aantal toepassingsmogelijkheden en dus ook minder flexibel. Daartegenover neemt het aantal fabrikanten en merken die met het IP protocol werken dagelijks toe, wat de eigen keuzevrijheid met al deze voordelen aanvuld en enorm vergroot.

Bijkomend maken (en/of stellen) de meeste hun protocol bekend (en/of open) zodat middels een SDK kit (Software Development Kit) of API’s (Application Programming Interface) Hierdoor wordt een nog verdere integratie in de IPwoning software mogelijk.

Hier de voordelen nogmaals genoemd; Flexibel, Betaalbaar, Onafhankelijk, Koppelbaar met groot aanbod van standaard ICT, Modulair, etc etc

Onderstaande bronvermelding; Quote N.V. Velleman

Nieuwe technologieën maken deel uit van ons leven, morgen meer nog dan vandaag! Domotica is hierop geen uitzondering. De innovaties van de voorbije jaren zijn nu zo goed als onmisbaar geworden. Dit zal ook u ondervinden van zodra u ®velbus installeert in uw woning.

Met ®velbus domotica zijn de mogelijkheden eindeloos. Meerdere functies kunnen gecombineerd worden met slechts één druk op een knop. Knoppen kunnen eindeloos opnieuw geprogrammeerd worden zoals u maar wenst. Verlichting, verwarming, koeling, rolluiken, zonneschermen en nog veel meer kunnen van om het even waar bestuurd worden via tablet, smartphone of pc.

De woning van de toekomst is nu beproefde realiteit en binnen uw bereik. Breng met ®velbus de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van comfort, energiebesparing en gebruiksvriendelijkheid in huis. Want ®velbus is eindeloos uitbreidbaar, nu en in de toekomst.

®-VelBus Domotica: geen luxe, maar een levensstijl.