WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IPcomfort.nl in een IPwoning

De techniek achter de IPwoning is gebaseerd op het open Internet Protocol (IP protocol). Deze alom geaccepteerde en beproefde wereldwijde standaard wordt in heel veel hedendaagse oplossingen en producten gebruikt. Deze kunnen door ons in uw IPwoning worden geïntegreerd.

Aangezien al deze IP-technologie bovendien voor iedereen toegankelijk is wordt ook de continuïteit in de toekomst onafhankelijk geborgd, los van uw IPwoning.

Diverse fabrikanten met hun eigen bekabelings- en bussystemen zijn veel beperkter in het aantal toepassingsmogelijkheden en dus ook minder flexibel. Daartegenover neemt het aantal fabrikanten en merken die met het IP protocol werken dagelijks toe, wat de eigen keuzevrijheid met al deze voordelen aanvuld en enorm vergroot.

Bijkomend maken (en/of stellen) de meeste hun protocol bekend (en/of open) zodat middels een SDK kit (Software Development Kit) of API’s (Application Programming Interface) Hierdoor wordt een nog verdere integratie in de IPwoning software mogelijk.

Hier de voordelen nogmaals genoemd; Flexibel, Betaalbaar, Onafhankelijk, Koppelbaar met groot aanbod van standaard ICT, Modulair, etc etc