WATERHUISSTRAAT 5 - 4574 SX ZUIDDORPE 0115-608404
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Transitie-advies #VanGasLos voor renovatie woonboerderij met 50KW PV-generator te Arnestein.

InOpdracht Dec2021; Advisering en bouwbegeleiding, fiscaal én technisch engineeren/verduurzamen en uitbreiden/wijzigen naar #VanGasLos levensloopbestendige woonbestemming van agrarisch buitenobject, incl. mantelzorgwoning voor de pensionado’s.

Bestaande Nefit-combi ketel wordt hybride gemaakt met innovatieve máár beproefde 2-6KW S-COP_4,84 modulerende monobloc Warmtepomp voor de S-LTV bgg vloerverwarming én koeling, met extra bouwkundige aandacht voor het bijsturen van de volledige bgg-vloeren. #InstallatieComfort #Levensloopbestendig #KadastraalFiscaalAdvies #FinancialEngineering

Binnenkort meer……………..


Archief; 28 Jan. 2016

01/2016 Nieuwe LED-verlichting voor de nieuwe Regiobank te st.Jansteen

Nieuwe LED verlichting opgeleverd voor de RegioBank te st.Jansteen met behoud van authentieke uitstraling van het art-deco plafond en pand.

Toegepaste armaturen; Een UGR17 LED- Panel inbouwarmatuur welke wij gependeld hebben geplaatst.

Productomschrijving:

Dit Noxion/Philips UGR17 LED-Panel inbouwarmatuur heeft een architecturaal design en daardoor uitermate geschikt voor gebruik op dit kantoor, maar ook bijvoorbeeld in congresruimtes, winkelcentra, bibliotheek, ziekenhuizen, tandarts- en dokterspraktijken en scholen. Door een zeer lage verblindingsfactor – ofwel in vakjargon –  Unified Glare Ratio (UGR-waarde) van slechts 17 of minder biedt dit armatuur een bevorderend visueel comfort en voldoet het aan de nieuwe NEN-norm. Naast bovengenoemde eigenschappen haalt dit armatuur een energie-efficiëntie van ruim 100 lumen per wat (Efficacy). Conventionele TL-D armaturen kunnen direct vervangen worden door dit Panel- armatuur, waarmee minimaal 50% wordt bespaard op energiekosten.

Componenten:

Tijdens het productontwikkelingsproces is de focus gelegd op aspecten als design, kwaliteit en duurzaamheid. De UGR wordt behaald dankzij een combinatie van een microprismatische lens (PMMA), reflector en een diffuser van uitstekende kwaliteit. De frames zijn van aluminium. Dit is van groot belang voor de warmteafvoer en een uitstekend thermaal beheer, hetgeen essentieel is om ervoor te zorgen dat de LED-chips een lange levensduur en optimale doelmatigheid van lichtstroom hebben na verloop van tijd. Daarnaast zorgt de microprismatische diffuser  voor een homogeen en aangenaam lichtbeeld. Bij dit armatuur wordt standaard met een premium driver (flikkervrij) en premium LED-chips (conform LM80) geleverd.

Kenmerken:

  • Besparing tot wel 50% t.o.v. TL-armaturen
  • Lage UGR waarde <17, ideaal voor in kantoren
  • Eenvoudig en snel te plaatsen
  • Voorzien van GST18 male connector

Toepassing:

  • Kantoren en praktijkruimtes
  • Scholen
  • Winkels
  • Industrie
  • Horeca

RegioB_LED02_20160128_150016RegioB-LED01_20160128_150031